Het juiste badtextiel voor jouw badkamer

Het juiste badtextiel voor jouw badkamer

16 oktober 2019

Badtextiel heeft verschillende functies, zo zorgt het bijvoorbeeld voor warme voeten en droog je jezelf er gemakkelijk mee af. Naast de functionele eigenschappen, zorgt badtextiel zoals handdoeken en badmatten voor aankleding en sfeer in jouw badkamer. Badtextiel van de heerlijkste, zachtste stoffen met een prachtige kleur of juist een heel bijzonder printje maken jouw badkamer bovendien meer eigen en uniek.

Welke soorten badtextiel zijn er?

Badtextiel omvat diverse soorten stoffen producten voor in jouw badkamer. Denk hierbij aan handdoeken, gastendoeken, washandjes, badjassen, douchelakens en badmatten. Een badkamer zonder badtextiel is incompleet en kaal, zowel op functioneel gebied als qua uiterlijk. Niks nodigt meer uit om onder de douche vandaan te stappen dan een zachte, donzige, grote handdoek waar je jezelf helemaal in kan wikkelen. En niks is zo’n goed alternatief voor koude voeten in je badkamer als een kleurige, zachte badmat. We zetten het meest populaire badtextiel en hun voordelen in deze blog voor je op een rijtje.

badtextiel
gastendoek

Handdoeken

Het meest essentiële en onmisbare badtextiel in de badkamer is de handdoek. Om te beginnen is de badhanddoek of het douchelaken nodig om jezelf af te drogen na het badderen of douchen. Daarnaast zijn deze handdoeken vaak ook het grootste badtextiel wat je in de badkamer terugvindt. Naast de badhanddoek of het douchelaken heb je ook andere soorten handdoeken, zoals de gastendoekjes of de kleinere handdoeken om je handen mee te wassen. Handdoeken komen in vele verschillende formaten en elk formaat dient zijn eigen functie.

handdoeken
handdoekenset

Badmatten

Een badmat is de ideale toevoeging aan elke badkamer. Niet alleen zorgt deze ervoor dat je voeten lekker warm blijven, het is ook een echte sfeerbrenger. Omdat een badkamervloer vaak uit tegels bestaat, vormt een mooie, stoffen badmat vaak een mooi contrast. Het assortiment badmatten bij Saniweb is enorm. Of je nu gaat voor een lang- of kortharige badmat, of zelfs voor een natuurlijke, houten mat, bij Saniweb kun je voor allemaal terecht. Ook de vormen van de badmatten variëren: van rond tot rechthoekig en vierkant. Wat betreft kleur kies je uit vele patronen, of juist effen kleurschakeringen.

afbeelding-blog-badtextiel-7
Sealskin Trellis Badmat 90x60cm Zwart
afbeelding-blog-badtextiel-6

Badjassen

Niks ademt meer comfort uit dan een heerlijke badjas die je na het douchen of badderen helemaal omsluit met zijn zachtheid en warmte. De heerlijke stof van de badjassen is perfect om even in wakker te worden nadat je net uit bed bent gekomen. Ook wanneer je lekker op de bank een serie aan het kijken bent, voelt een badjas aan als het perfecte kledingstuk dat je nog meer laat ontspannen. Een badjas zorgt er eigenlijk op elk moment voor dat jij je meer ontspannen voelt, door het feit dat hij je lekker warm houdt en je toch vrij kunt bewegen. Bij Saniweb hebben we een uitgebreid aanbod zijdezachte badjassen, in diverse kleuren en verschillende maten.

Bestel jouw favoriet bij Saniweb

Ben jij benieuwd geworden naar het ruime aanbod badtextiel van Saniweb? Bekijk dan op je gemak alle producten in onze webshop en bestel het product dat aan al jouw wensen voldoet.

16 oktober 2019 | Categorieën: Badkamer, Accessoires

Bijpassende producten

Sealskin Trellis Badmat 90x60 cm zwart
Sealskin Trellis Badmat 90x60cm Zwart
star star star star star star star star star star 2 reviews
Adviesprijs 30,00
prijs 27,65
check-circle Snel leverbaar
Sealskin Vintage Badmat 80x50 cm donker grijs
Sealskin Vintage Badmat 80x50 cm donker grijs
star star star star star star star star star star 1 reviews
Adviesprijs 34,00
prijs 31,32
check-circle Snel leverbaar