Een gouden kraan: chique en uniek

Een gouden kraan: chique en uniek

Een gouden kraan is een luxe kers op de taart in veel badkamers. De ruimte krijgt direct een chique en unieke uitstraling. Helemaal wanneer je ook andere gouden elementen toevoegt. Wil je meer weten over hoe je een gouden kraan het beste kunt combineren? Lees dan verder en laat je inspireren!

De moderne en industriële badkamerstijl

Hoewel je gouden kranen niet heel snel in een badkamer tegenkomt, zijn ze erg veelzijdig en kun je ze op veel manieren combineren. Zo kun je goud als accentkleur gebruiken in een moderne, minimalistische badkamer. Hierbij is de badkamer volledig wit en strak, maar zijn enkele elementen goudkleurig, zoals de douchestang en-kop, de radiator, handdoekhaken en natuurlijk de kraan. Daarnaast komt de gouden kraan goed tot zijn recht in een industriële badkamerstijl. Deze stijl kenmerkt zich door robuuste materialen, donkere kleuren en warme tinten. Een gouden kraan past perfect in dit plaatje, of het nu gaat om een elegante, ronde kraan of juist een retro, vierkant design.

Een gouden kraan combineren

Een gouden kraan is dus erg veelzijdig en op veel manieren te combineren. Wil je van de kraan een echte blikvanger maken? Ga dan voor een groot, robuust exemplaar en gebruik goud als accentkleur in je moderne badkamer. Een gouden kraan zorgt voor een zeer luxe sfeer in combinatie met een donkere achtergrond, zoals een granieten wasbak of zwarte muur. Het goud komt zo namelijk erg sterk uit. Wanneer je deze kraan combineert met een lichte achtergrond, creëer je juist een meer klassieke uitstraling. Hoe dan ook is een gouden kraan altijd een uniek en elegant element in de badkamer: hij mag gezien worden!

Bekijk onze producten

Ben je geïnspireerd en wil je graag een gouden kraan voor jouw badkamer? Bekijk dan het uitgebreide assortiment van Saniweb. Hier vind je altijd wat je zoekt.

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op