Goedkope toiletten

Goedkope toiletten

Een stijlvolle toiletinrichting hoeft niet altijd zoveel geld te kosten als je denkt. Ook met een klein budget zijn er volop mogelijkheden. Bovendien hoef je met een klein budget ook zeker niet altijd op kwaliteit in te leveren. Hoe dat mogelijk is? Lees hier het antwoord!

Complete toiletset

Je kunt ervoor kiezen om je toilet samen te stellen door zelf je inbouwreservoir, toiletpot en toiletbril te kiezen. Vind je dit lastig? Kies dan een complete toiletset die alle onderdelen bevat die je nodig hebt wanneer je een nieuw toilet wilt installeren. Hierdoor voorkom je niet alleen onnodig uitzoekwerk, maar ben je ook voordeliger uit. Daarnaast vind je in ons assortiment ook verschillende toiletpacks. Deze toiletpacks bestaan uit een toiletpot met toiletzitting en deksel. Ook een toiletpack is goedkoper dan wanneer je de toiletpot en zitting los aanschaft. Bovendien vind je in ons assortiment ook scherp geprijsde sets van Grohe die bestaan uit een inbouwreservoir én bedieningspaneel.

Kwaliteit voor een mooie prijs

Natuurlijk wil je bij het ontwerpen van jouw nieuwe toiletruimte een stijlvolle inrichting met producten van kwaliteit verwerken. Uiteindelijk kunnen de prijzen van toiletproducten hoog oplopen als je kiest voor dure merken en niet iedereen heeft een even groot budget. Daarom heeft Saniweb enkele merken in het assortiment die voor een lagere prijs hoge kwaliteit leveren, zoals Saqu. Saqu levert toiletproducten van kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bovendien voldoen alle producten van dit merk aan de laatste trends. Tip: kijk ook eens naar de inbouwreservoirs van Saqu en Grohe. Deze zijn namelijk erg scherp geprijsd en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Zo is er voor ieder budget een oplossing.

Bekijk ons assortiment

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze scherp geprijsde toiletproducten? Of wil je meer inspiratie opdoen wat betreft de mogelijkheden? Bekijk dan nu het complete assortiment toiletartikelen in onze webshop en profiteer direct van de scherpste prijs. Hieronder hebben wij alvast een aantal goedkope toiletproducten op een rijtje gezet.

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op