Goedkope tegels

Goedkope tegels

Goedkope tegels komen van pas wanneer je budget beperkt is, maar je toch nieuwe tegels nodig hebt. Bij Saniweb kun je terecht voor een breed scala aan goedkope tegels. Zijn je huidige tegels dringend aan vervanging toe? Of kan je badkamer, keuken of woonruimte wel een frisse boost gebruiken met nieuwe tegels, zonder dat je daarvoor al te diep in de buidel moet tasten? Saniweb geeft je inspiratie voor goedkope tegels en hoe je dit het beste aan kunt pakken.

De prijs van goedkope tegels vergelijken

Voor tegels geldt vaak een prijs per vierkante meter. Op deze manier kun je gemakkelijk vergelijken welke tegel goedkoper is. Bij sommige tegels staat echter ook een stuksprijs weergegeven. Dit is vaak het geval bij kleinere tegeltjes, decortegels, mozaïektegels, hexagon tegels, kiezels en pebbles. Bepaal het aantal vierkante meter van je badkamervloer en/of wand en reken de stuksprijzen om naar vierkante meter om een helder beeld te krijgen van totaalprijs. Ook kun je besparen op tegelprofielen, lijm en voegmiddel door te kiezen voor ons vertrouwde merk Ben.

Voordelige unitegels

Unitegels zijn tegels in een effen kleur. Deze tegels zorgen voor een rustige uitstraling in je badkamer, zodat jij hier optimaal kunt ontspannen na een lange dag. Nog een voordeel van de unitegel is dat deze vaak relatief goedkoop is in vergelijking met beton-, marmer en natuursteentegels. Om toch een speelse twist toe te voegen aan je badkamer kun je deze neutrale unitegels ook goed combineren met bijvoorbeeld een decortegel. Saniweb heeft veel van deze tegels per stuk te koop tegen scherpe prijzen.

Bekijk onze goedkope tegels

Ben je op zoek naar goedkope tegels voor je badkamer, keuken of woonruimte? Saniweb heeft een breed assortiment met tegels voor zowel de vloer als de wand. Zo kun je ook met een kleiner budget terecht voor een ruim aanbod mooie tegels. Gebruik de filters aan de linkerzijde om je budget aan te geven zodat je snel vindt wat je zoekt!

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op