Goedkope badoplossingen

Goedkope badoplossingen

Wil je graag een bad toevoegen aan jouw badkamer, maar denk je dat dit niet in het budget past? Een stijlvolle badkamerinrichting hoeft niet altijd zoveel te kosten als je denkt. Tegenwoordig zijn er veel baden beschikbaar tegen een goed betaalbare prijs. Daarnaast hoef je ook zeker niet altijd op kwaliteit in te leveren met een kleiner budget. Hoe dat mogelijk is? Lees hier het antwoord!

Kwaliteit voor een mooie prijs

Natuurlijk wil je bij het ontwerpen van jouw nieuwe badkamer producten van kwaliteit toevoegen die daarnaast ook iets bijdragen aan de uitstraling. Uiteindelijk kunnen de prijzen van baden hoog oplopen en niet iedereen heeft een even groot budget. Vaak wordt dan ook gedacht dat het toevoegen van een bad een extra is en alleen betaalbaar is als je over een groter budget beschikt. Niks is minder waar! Saniweb heeft enkele merken in het assortiment die voor een lagere prijs hoge kwaliteit leveren, zoals Saqu. Dit merk heeft een breed assortiment sanitair dat helemaal voldoen aan de laatste trends. Daarnaast ben je verzekerd van een hoge kwaliteit.

Goedkope badoplossingen

Een bad is natuurlijk niet compleet zonder een mooie badkraan. Wanneer je op zoek bent naar een goedkope badkraan, raden wij je aan om te zoeken naar een badmengkraan in plaats van een thermostaat. Deze zijn over het algemeen goedkoper. Heb je een bad waar je ook in doucht? Dan is het prijstechnisch voordeliger wanneer je kiest voor een douchegordijn in plaats van een glazen badwand. Zo kan er voor ieder budget een oplossing gevonden worden.

Bekijk ons assortiment

Ben je benieuwd geworden naar de baden tegen een scherpe prijs en wil je meer inspiratie opdoen over de mogelijkheden? Bekijk dan onderstaande producten. Wij hebben namelijk alvast een selectie gemaakt van een aantal betaalbare baden. Zit hier in het product niet tussen waarnaar je op zoek bent? Bekijk dan het complete assortiment baden in onze webshop en profiteer direct van de scherpste prijs. Daarnaast profiteer je bij Saniweb van gratis bezorging (bij bestellingen vanaf 50,-) op een door jou uitgekozen moment.

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op