Goedkope badmeubels

Goedkope badmeubels

Beschik je over een klein budget, maar wil je toch een badkamer die op alle fronten aan jouw wensen voldoet en daarnaast is afgestemd op de nieuwste trends? Dan biedt Saniweb de oplossing. Wij hebben namelijk veel goedkope badmeubels in ons assortiment waarbij je verzekerd bent van een hoge kwaliteit.

Kwaliteit voor een mooie prijs

Natuurlijk wil je bij het ontwerpen van jouw nieuwe badkamer producten van kwaliteit toevoegen die daarnaast ook iets bijdragen aan de uitstraling. Uiteindelijk kunnen de prijzen van badmeubelen hoog oplopen en niet iedereen heeft een even groot budget. Saniweb heeft enkele merken in het assortiment die voor een lagere prijs hoge kwaliteit leveren, zoals Saqu. De goedkope meubelsets van Saqu bestaan uit een onderkast, wastafel, sifon en afvoerplug waardoor je in één klap alles hebt wat je nodig hebt. Daarnaast biedt Saqu ook bijhorende losse (half)hoge kasten aan zodat je badkamer één mooie stijl krijgt. En zoek je nog een goedkope spiegel? Ook dan ben je bij het merk Saqu aan het juiste adres. Saqu bewijst dat er voor ieder budget een oplossing gevonden kan worden.

Budget series

Naast Saqu zijn er nog veel meer andere merken waaruit je kan kiezen. Zo hebben diverse merken een bepaalde budget serie. Hansgrohe Logis is een mooi voorbeeld hiervan. In deze serie vind je prachtige wastafelkranen van hoge kwaliteit die lang mooi blijven. Hiermee maak je je goedkope badmeubel helemaal af. Ook heeft Sphinx een aantal mooie badmeubelen met een heel vriendelijk prijskaartje.

Bekijk de producten in onze webshop

Ben je op zoek naar goedkope badkamermeubelen? Bekijk dan onderstaande producten. Deze producten hebben een hele goede prijs/kwaliteitsverhouding. Staat hier niet tussen waarnaar je op zoek bent? Neem dan eens een kijkje in onze webshop. Bij Saniweb ben je namelijk verzekerd van de beste prijs. Daarnaast profiteer je van gratis bezorging bij bestellingen vanaf 50,-.

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op