Gekleurde verlichting

Gekleurde verlichting

Een nieuwe trend op het gebied van badkamerverlichting is gekleurde verlichting. Gekleurde lichteffecten kunnen verschillende effecten hebben op de badkamer, zoals een ontspannend en kalmerend effect. Terwijl andere kleuren juist een motiverende en opwekkende werking kunnen hebben. Voor welk effect kies jij? Lees hier alles over gekleurde verlichting in de badkamer en laat je inspireren.

Waarom gekleurde badkamerverlichting?

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, breng je met gekleurde badkamerverlichting meer leven in de badkamer. Vind je normale, witte verlichting te saai en ben je toe aan iets vernieuwends? Dan is deze trend jou op het lijf geschreven. Bedenk van tevoren welk effect je met de verlichting wilt bereiken en baseer hier de keuze voor de juiste kleur op. Met groene verlichting creëer je bijvoorbeeld een rustige en gebalanceerde sfeer. Wil je juist een stimulerende omgeving maken van jouw badkamer? Kies dan voor rode verlichting. Blauwe verlichting zorgt voor verkoeling en ontspanning. Wil je je dag vrolijk beginnen? Dan bereik je met gele verlichting het gewenste effect.

De mogelijkheden

Gekleurde verlichting kun je op verschillende manieren in de badkamer verwerken. Door te kiezen voor een spiegel met gekleurde verlichting rondom, geniet je van het kleureffect tijdens jouw ochtend- en avondritueel. Wil je een extra speciaal effect creëren in de badkamer? Overweeg dan eens om te kiezen voor een douchekraan met gekleurde verlichting. Zodra je de kraan opent, lijkt het alsof er gekleurd water uit komt. Daarnaast zijn veel stoomcabines en whirlpoolbaden ook uitgerust met kleurtherapie. Kies het licht met de juiste kleur voor je gemoedstoestand en geniet optimaal.

Bekijk de gekleurde badkamerverlichting in de webshop

Ben jij nog op zoek naar de juiste verlichting voor jouw badkamer en spreekt gekleurde verlichting jou aan? Bekijk dan onderstaande producten en laat je inspireren door de mogelijkheden. Of bekijk het uitgebreide assortiment aan badkamerverlichting en kies voor de verlichting die het beste bij jouw badkamer past. Door middel van de zoekfilters vind je snel en gemakkelijk de lamp die voldoet aan jouw wensen.

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op