Nieuwe trend: gekleurde toiletten

Nieuwe trend: gekleurde toiletten

Gekleurd sanitair is helemaal trendy

We schreven eerder al over de nieuwe trend: kleur in de badkamer. Ook al zijn basiskleuren als wit en zwart nog steeds niet weg te denken uit ons interieur, kleuren zijn meer dan ooit aan een snelle opmars bezig. Dat geldt ook voor de sanitaire ruimtes en producten. Gekleurde kranen, wastafels en ook toiletten geven de badkamer een originele, vrolijke en warme uitstraling. In deze blog zoomen we in op toiletten: Waarom zou je een gekleurd toilet kiezen? Welke kleuren zijn er en hoe kan ik dat combineren?

+
Ben Segno hangtoilet Xtra glaze+ Free flush azuur mat

Waarom een gekleurd toilet?

We kunnen ons voorstellen dat het even wennen is om na jaren overwegend wit sanitair over te gaan op kleuren. Want waarom zou je daarvoor kiezen? Met gekleurd sanitair creëer je een stijlvolle en warme sfeer in je badkamer. Bekijk maar eens de collectie van het bekende sanitairmerk Ben. Met een van de mooie, zachte Glaze kleuren, bijvoorbeeld zand of lichtgroen, geef je je sanitaire ruimte een aangename, warme sfeer. Met een gekleurde toiletpot in de kleur van je badkamer of toilet, maak je een harmonisch geheel van de ruimte.

+
Ben Segno hangtoilet Xtra glaze+ Free flush mat beige
+
Ben Stilo Opzetkom Keramiek 50x38x14 cm Mat Beige

Maak je eigen combinatie

Als je met kleur werkt, is het belangrijk na te denken over een passende combinatie. Welke kleur toiletpot matcht goed met de gekleurde tegels en de muur? De zachte, warme aardekleuren van de Ben Segno collectie kun je goed combineren met andere felle of aardekleuren. Je kunt er een ton-sur-ton effect mee creëren of juist kiezen voor een contrastkleur. Ook is het belangrijk om de kleur van de toiletpot overeen te laten komen met de kleur van de rest van het sanitair, zoals het bad en de kranen. Vind je dat teveel van het goede? Kies dan voor een combinatie met onderdelen in een neutrale kleur als rvs.

+
Ben Segno hangtoilet compact Xtra glaze+ Free flush beton grijs
+
Ben Segno hangtoilet compact Xtra glaze+ Free flush mat zwart

Op zoek naar inspiratie?

Bekijk ons complete assortiment gekleurde toiletpotten in de webshop van Saniweb. Laat je inspireren en bestel je gewenste product direct en eenvoudig in de webshop. Kun je hulp gebruiken bij het maken van je keuze? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij helpen je graag verder. Wil je de montage graag deskundig uit laten voeren? Maak dan een afspraak met een van onze ervaren monteurs.

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op