Geen last van stank met Geberit DuoFresh

Geen last van stank met Geberit DuoFresh

12 juli 2018

Wist je dat 80% van de mensen zich stoort aan stank (van anderen) op het toilet? En dat 53% van de vrouwen het vervelend vinden als anderen in hun stank komen? Behoor jij ook tot één van deze grote groepen? Dan is het Geberit DuoFresh toilet met geurafzuiging zeker iets voor jou! Met het Geberit DuoFresh toilet voorkom je de verspreiding van onfrisse geurtjes die soms een ongemakkelijk gevoel veroorzaken.

Waarom raden wij Geberit DuoFresh aan?

Er zijn natuurlijk verschillende manieren om onfrisse geurtjes te voorkomen. Je kunt bijvoorbeeld gewoon een raampje open zetten. Of een luchtverfrisser gebruiken. Maar in de winter wordt het wel erg koud en met de luchtverfrisser maskeer je alleen de geur met een andere overheersende geur. Een afzuiging die automatisch aangaat bij binnenkomst van het toilet werkt ook, maar duurt lang omdat de lucht zich al verspreid heeft. De Geberit DuoFresh is voor dit ongemakkelijke geurprobleem de perfecte oplossing: dit toilet pakt de geurverspreiding bij de bron aan, namelijk het closet. Benieuwd hoe?

Hoe werkt de Geberit DuoFresh?

De Geberit DuoFresh pakt de geurverspreiding bijzonder efficiënt aan. Het toilet zuigt namelijk direct de lucht uit het closet waarna deze meteen door het koolstoffilter wordt gezuiverd. De vervelende geurtjes zijn eruit gefilterd en de frisse lucht wordt aan weerszijden van het bedieningspaneel weer vrijgelaten. Deze handige en fijne luchtzuivering zet je in werking door een druk op de knop. Na 10 minuten stopt de zuivering vanzelf, tenzij je deze handmatig eerder stopzet.

Geberit DuoFresh is ook mooi om te zien

Deze Geberit DuoFresh is niet alleen een bijzonder efficiënt en aangenaam onderdeel van je toilet of badkamer. Hij is ook nog eens mooi om te zien. Dit keramische Geberit toilet heeft een elegante vormgeving die past in vrijwel elk badkamerinterieur. De bijbehorende bedieningsplaat waar het koolstoffilter achter verborgen is, heeft eveneens een stijlvol uiterlijk en is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en umbra (donkerbruin) in combinatie met aluminium drukknoppen. Zo vind je altijd een kleur die bij jouw badkamer of toiletruimte past.

Duofresh module
Geberit duofresh

Het prijskaartje

Ben je bang dat je voor een Geberit DuoFresh toilet veel meer moet betalen? Geen nood, je verdient die extra kosten snel terug! Zo blijkt uit onderzoek van Geberit dat 93% van de klanten aangeeft €10,- per maand uit te geven aan geurverwijdering op het toilet. Een Geberit DuoFresh kost slechts €3,- per maand bij een investering van €250,- en een gebruiksduur van 13 jaar.

Heb je interesse in dit innovatieve toilet?

Bekijk dan onderstaande producten of neem contact op met één van onze sanitair experts. Zij vertellen je graag meer over dit toilet en de werking ervan en beantwoorden al je vragen.

12 juli 2018 | Categorieën: Badkamer, Toilet, Tips en ideeën

Bijpassende producten