Frisse kleuren in de badkamer

Frisse kleuren in de badkamer

18 mei 2001

Badkamerkleuren

Houd jij van een lichte, tijdloze uitstraling in je badkamer, maar vind je alleen wit toch net iets te gewoontjes? Kies er dan voor om je badkamer van frisse kleuren te voorzien. Steeds meer mensen geven de voorkeur aan een frisse badkamerlook. Dit komt omdat kleurtjes direct voor een unieke en gezellige sfeer zorgen. Daarnaast kun je jezelf helemaal uitleven en een persoonlijke touch aan je badkamer geven. Benieuwd hoe je frisse badkamerkleuren kunt toepassen? Wij geven je advies!

Frisse kleuren van nu

Frisse kleurtjes zijn helemaal in! Kleuren waaraan je kunt denken zijn pasteltinten zoals lichtgroen, roze en lichtblauw, maar ook mintgroen, turquoise en roodtinten zien we vaak terugkomen. Je kunt kiezen om het badkamermeubel of sanitairproducten in een bepaalde kleur uit te voeren, maar je kunt natuurlijk ook één of twee muren een fris kleurtje geven. Op welke manier je frisse kleuren ook toepast, ze zorgen altijd voor een sfeervolle look!

badkameraccessoires
wastafelaccessoires

Fris gekleurde badkamerelementen

Saniweb heeft verschillende badkamerproducten die uitgevoerd zijn in een fris kleurtje. We hebben enkele voorbeelden op een rijtje gezet:

  • Waskommen. Villeroy & Boch heeft een prachtige serie moderne, gekleurde waskommen. Je hebt hierbij de keuze uit fris groen, zomers geel, warme rosétinten en helderblauw. De waskommen geven meteen een hippe en vrolijke sfeer aan je badkamer.
  • Badkamertegels. Met onze collectie badkamertegels kun je je badkamer zo kleurrijk maken als je zelf wilt. Tegels zijn onder andere verkrijgbaar in mintgroen, turquoise, Engels rood en appeltjesgroen. Tip: combineer de gekleurde tegels met neutrale tegels, zodat de kleuren niet te overheersend worden.
  • Badkamermeubels. Ook badkamermeubels zijn tegenwoordig in allerlei kleuren verkrijgbaar. Zo beschikt Duravit over een mooie serie in een rustgevende groene kleur. Felle kleurtjes, zoals hoogglans rood of geel, zijn ook mogelijk. Hiermee verandert je badkamermeubel in een ware blikvanger.
  • Accessoires. Accessoires bieden dé mogelijkheid om je badkamer in stijl af te maken. Van badmatten tot zeeppompjes: onze accessoires zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar.
designradiator

Bekijk de producten

Benieuwd of een fris gekleurde badkamer iets voor jou is? Bekijk dan nu ons ruime assortiment en ontdek welke kleuren allemaal mogelijk zijn. Bij Saniweb profiteer je niet alleen van de beste prijzen, maar ook van gratis bezorging (bij bestellingen vanaf 50,-) op een door jou gekozen moment!

18 mei 2001 | Categorieën: Badkamer, Kleurinspiratie

Bijpassende producten

Clou Kaldur Handdouche Oranje
Clou Kaldur Handdouche Oranje
Adviesprijs 65,00
prijs 51,35
check-circle Op voorraad
Ben Segno Wandcloset Dual Free Flush Xtra Glaze Donker groen
Ben Segno hangtoilet Xtra glaze+ Free flush donker groen
star star star star star star star star star star 86 reviews
Adviesprijs 879,00
prijs 527,40
clock Leverbaar