De mooiste design accessoires

De mooiste design accessoires

Heb je een design badkamer en wil je deze ruimte mooi aankleden of restylen? Dan zijn design accessoires van essentieel belang. Niet alleen in design badkamers maar ook in andere badkamerstijlen worden er steeds vaker design accessoires toegevoegd. Accessoires hebben namelijk niet alleen meer een praktische functie, maar ook een esthetisch motief. Ben je benieuwd naar deze badkamertrend? Lees dan verder en laat je inspireren! Wij vertellen je hier alle eigenschappen van de luxe design accessoires.

De uitstraling van design accessoires

Waar badkameraccessoires voorheen alleen een functionele reden hadden, worden ze nu vaak aan de badkamer toegevoegd omdat deze voor een unieke uitstraling zorgen. Badkameraccessoires zijn steeds meer verkrijgbaar in talloze kleuren en vormen. Hierdoor laat je het perfect aansluiten op jouw eigen stijl. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor alle accessoires in dezelfde kleur. Hierdoor vormt de badkamer een mooi geheel en laat je jouw stijl goed terugkomen. Denk bijvoorbeeld aan een luxe kleur zoals goud, brons of koper. Het toevoegen van bijvoorbeeld een koperen kraan in je badkamer is tegenwoordig erg populair! Ook een kleur doet het altijd goed in de badkamer. We geven je graag een aantal voorbeelden van prachtige design accessoires.

  • Goud- en bronskleurige design accessoires

    In de design badkamer zien we vaak goud- en bronskleurige accessoires terug. Deze accessoires hebben een bijzondere uitstraling en versterken de algehele luxe sfeer in de badkamer. Combineer deze goud- en bronskleurige design accessoires bijvoorbeeld met een gekleurde wastafelkraan.

+
Sealskin Glossy Zeeppompje 17,9x8,9 cm goud
+
Sealskin Glossy Toiletborstelhouder 22,9x7,6 cm goud
+
+
Grohe Essence New L-Size Wastafelmengkraan Warm Sunset
  • Led verlichting

    Led verlichting zorgt voor een luxe uitstraling in jouw badkamer en is gemakkelijk te implementeren. Neem bijvoorbeeld een spiegel met verlichting of een kast met verlichting. Hierdoor vallen de producten in jouw badkamer goed op en krijgen ze een luxe afwerking.

  • Optimaal comfort

    De design badkamer staat bekend om zijn optimale comfort. Diverse elementen zorgen ervoor dat jij maximaal geniet van deze ruimte. Geniet bijvoorbeeld van jouw heerlijke badsessie met een luxe badkussen of badplank en kleed je douche aan met een handige nisjes of zelfs een luxe Sunshower!

+
Looox Wooden Collection bath shelf met houder antraciet eiken/antraciet

Bekijk de producten en laat je inspireren!

Zijn de luxe design accessoires iets voor jou? Neem dan eens een kijkje tussen alle accessoires in onze webshop. Heb je advies nodig bij het maken van de juiste keuze? Vraag onze online adviseurs om hulp. Zij staan altijd voor je klaar en helpen je graag bij het maken van de keuze. Bovendien profiteer je bij Saniweb van een uitgebreid assortiment, een snelle levering en altijd een scherpe prijs!

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op