Creëer jouw Portugese badkamer

Creëer jouw Portugese badkamer

In een Portugese badkamer geniet je van de warme en stijlvolle Portugese sferen. Typische producten in de Portugese badkamers zijn de authentieke tegeltjes. Deze Portugese tegels zijn duizenden jaren geleden ontworpen door de Moren en zijn tegenwoordig terug te vinden in veel Portugese steden. Ook in de badkamer komen we deze tegels steeds vaker tegen. Benieuwd naar deze stijl en wil je meer inspiratie opdoen? Lees dan snel verder en ontdek de eigenschappen, mogelijkheden en voordelen van Portugese tegels!

Van kerken tot badkamervloeren

De Portugese tegels zijn voornamelijk terug te zien op monumentale gebouwen en kerkjes in Portugal. Wanneer je in Portugal op vakantie bent geweest, zul je ze dan ook gegarandeerd hebben gezien. De tegels hebben een authentieke uitstraling dankzij de verouderde look en de sierlijke en vrolijke elementen. Tegenwoordig zijn ze niet alleen maar te zien op deze Portugese gebouwen, maar ook in de Nederlandse huishoudens. Deze tegeltrend zien we voornamelijk terug in badkamers, toiletten en keukens.

De mogelijkheden van de sierlijke tegels

De sierlijke, Portugese tegels zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en patronen. Het fijne aan de Portugese tegel is dat je deze goed kan combineren. Iedere tegel heeft namelijk een uniek patroon. Deze verschillende patronen worden met elkaar gecombineerd. Ongeacht of de patronen in elkaar overlopen of niet. Dus laat je creativiteit de vrije loop en combineer diverse tegels met elkaar voor een uniek design in jouw sanitaire ruimte. Een ding is zeker: met de Portugese tegels ben je verzekerd van een levendige of kleurrijke ruimte!

Laat je inspireren

Saniweb biedt talloze Portugese badkamertegels met een unieke, speelse uitstraling. Dankzij het ruime assortiment vind je altijd een tegel die past bij jouw stijl. Of je de tegels nu verwerkt in de vloer, wand of een gedeelte hiervan, je bent altijd verzekerd van een bijzondere, speelse ruimte. Ook kun je kiezen voor een kleurrijk design of een rustige, natuurlijke kleur. Kortom, voor ieder wat wils. Zie je jezelf al zitten in dit heerlijke bad tussen de Portugese sferen?

+
Portugese wandtegel Terratinta Stonemarble 15x15cm mix Gerectificeerd
+
Portugese vloertegel Fioranese Cementine Retro 20x20cm Retro 4 Gerectificeerd

Bekijk de producten bij Saniweb!

Bekijk hier de Portugese tegels van Saniweb. Heb je advies nodig bij het maken van de juiste keuze? Vraag onze online adviseurs om hulp. Zij staan altijd voor je klaar en helpen je graag bij het maken van een keuze. Bovendien profiteer je bij Saniweb van een uitgebreid assortiment, een snelle levering en altijd een scherpe prijs!

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op