Creƫer jouw Portugese badkamer

Creƫer jouw Portugese badkamer

18 september 2019

In een Portugese badkamer geniet je van de warme en stijlvolle Portugese sferen. Typische producten in de Portugese badkamers zijn de authentieke tegeltjes. Deze Portugese tegels zijn duizenden jaren geleden ontworpen door de Moren en zijn tegenwoordig terug te vinden in veel Portugese steden. Ook in de badkamer komen we deze tegels steeds vaker tegen. Benieuwd naar deze stijl en wil je meer inspiratie opdoen? Lees dan snel verder en ontdek de eigenschappen, mogelijkheden en voordelen van Portugese tegels!

Van kerken tot badkamervloeren

De Portugese tegels zijn voornamelijk terug te zien op monumentale gebouwen en kerkjes in Portugal. Wanneer je in Portugal op vakantie bent geweest, zul je ze dan ook gegarandeerd hebben gezien. De tegels hebben een authentieke uitstraling dankzij de verouderde look en de sierlijke en vrolijke elementen. Tegenwoordig zijn ze niet alleen maar te zien op deze Portugese gebouwen, maar ook in de Nederlandse huishoudens. Deze tegeltrend zien we voornamelijk terug in badkamers, toiletten en keukens.

portugese tegels

De mogelijkheden van de sierlijke tegels

De sierlijke, Portugese tegels zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en patronen. Het fijne aan de Portugese tegel is dat je deze goed kan combineren. Iedere tegel heeft namelijk een uniek patroon. Deze verschillende patronen worden met elkaar gecombineerd. Ongeacht of de patronen in elkaar overlopen of niet. Dus laat je creativiteit de vrije loop en combineer diverse tegels met elkaar voor een uniek design in jouw sanitaire ruimte. Een ding is zeker: met de Portugese tegels ben je verzekerd van een levendige of kleurrijke ruimte!

Laat je inspireren

Saniweb biedt talloze Portugese badkamertegels met een unieke, speelse uitstraling. Dankzij het ruime assortiment vind je altijd een tegel die past bij jouw stijl. Of je de tegels nu verwerkt in de vloer, wand of een gedeelte hiervan, je bent altijd verzekerd van een bijzondere, speelse ruimte. Ook kun je kiezen voor een kleurrijk design of een rustige, natuurlijke kleur. Kortom, voor ieder wat wils. Zie je jezelf al zitten in dit heerlijke bad tussen de Portugese sferen? Heb je liever wat anders bekijk dan eens de Spaanse tegels. Spaanse tegels hebben ook een uniek uiterlijk.

portugese_tegels_1
portugese_tegels_4

Bekijk de producten bij Saniweb!

Bekijk hier de Portugese tegels van Saniweb. Heb je advies nodig bij het maken van de juiste keuze? Vraag onze online adviseurs om hulp. Zij staan altijd voor je klaar en helpen je graag bij het maken van een keuze. Bovendien profiteer je bij Saniweb van een uitgebreid assortiment, een snelle levering en altijd een scherpe prijs!

18 september 2019 | Categorieƫn: Tegelinspiratie, Badkamer

Bijpassende producten

Vloertegel Terratinta Betonepoque 20x20x1,05 cm Clay Mud Olivia 07 1ST
Portugese vloertegel Terratinta Betonepoque 20x20cm Clay Mud Olivia 07 Gerectificeerd
star star star star star star star star star star 4 reviews
prijs 5,00
clock Leverbaar
Portugese vloertegel Fioranese Cementine Retro 20x20cm Retro 2 Gerectificeerd
Adviesprijs 111,11
prijs 79,91 per m2
clock Leverbaar
Vloertegel Fioranese Cementine Retro 20x20x1 cm Retro 1 1,08M2
Portugese vloertegel Fioranese Cementine Retro 20x20cm Retro 1 Gerectificeerd
Adviesprijs 111,11
prijs 79,91 per m2
clock Leverbaar