Compacte badkamer

Compacte badkamer

Compacte badkamers bieden vaak meer mogelijkheden dan je van tevoren denkt. Met slimme trucjes en speciaal ontwikkelde meubelen en sanitair benut je de ruimte in een compacte badkamer optimaal. Benieuwd wat deze slimmigheden inhouden? Wij geven je tips voor het inrichten van een compacte badkamer. Zo kom je er al snel achter dat je ook in een kleine ruimte een prachtige badkamer kunt creëren!

Lichte kleuren

In een compacte badkamer is het raadzaam om gebruik te maken van lichte kleuren. Deze hebben namelijk een verhelderend en verruimend effect waardoor de muren minder snel op je afkomen en de ruimte dus groter lijkt. Probeer de badkamer daarnaast zo opgeruimd mogelijk te houden. Dit wil zeggen: kies voor dichte in plaats van open kasten en berg spullen hier zoveel mogelijk in op.

De juiste meubelen

Om alle ruimte in een compacte badkamer zo goed mogelijk te benutten, hebben verschillende merken speciale meubels en sanitair ontwikkeld voor dit type badkamer. Zo vind je in ons assortiment niet alleen smalle badkamermeubels van 60-80 centimeter breed, maar ook extra ondiepe badkamermeubels. Daarnaast is een spiegelkast erg praktisch. Deze neemt geen vloerruimte in beslag, maar zorgt er wel voor dat kleine spullen netjes kunnen worden opgeborgen.

Sanitair voor een compacte badkamer

Speciaal voor de compacte badkamers is er compact sanitair ontworpen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een extra smal toilet? Beschik je over een kleine badkamer, maar wil je toch graag kunnen genieten van een heerlijk bad? Kies dan voor een afgeschuind ligbad of een bad-douchecombinatie. Houd er tot slot met de aanschaf van een douche rekening mee dat een open inloopdouche of een douche met een glazen deur ervoor zorgt dat de badkamer één grote ruimte lijkt.

Bekijk onze compacte badkamers

Heb jij niet zoveel ruimte ter beschikking, maar wil je toch het maximale uit je badkamer halen? Zoals je hebt kunnen lezen, Saniweb biedt volop mogelijkheden. Bekijk nu ons assortiment en ontdek welk sanitair en welke meubelen in jouw badkamer passen en bijdragen aan vele ontspannen momenten!

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Vraag jouw prijs op