Bubbelen in de badkamer

Bubbelen in de badkamer

31 oktober 2019

Het zal je bekend voorkomen. Je komt thuis na een lange dag en hebt behoefte aan ontspanning. Hoe fijn zou het zijn om na die lange dag heerlijk te ontspannen in een bubbelbad in jouw eigen badkamer? Wil je meer weten over de mogelijkheden van bubbelen in de badkamer? Lees dan gauw verder. Wij vertellen het je graag.

Waarom een bubbelbad in de badkamer?

Er zijn onwijs veel voordelen van een bubbelbad in jouw eigen badkamer. Met de drukte van het tegenwoordige leven is het heel fijn om na een lange dag tot rust te komen. En hoe kan dat beter dan in een ontspannend bubbelbad wat tijd voor jezelf te nemen? Ook bieden bubbelbaden de optimale uitkomst voor de koude winterdagen of de koukleumen onder ons. De water- en luchtmassages in whirlpools en jacuzzi’s zorgen ervoor dat vermoeide spieren tot rust komen. Daarnaast zorgt het voor een betere bloedcirculatie. Bubbelbaden zijn er in diverse maten, soorten en prijzen. Dus ook voor de kleinere badkamers en kleinere portemonnees zijn er zeker mogelijkheden om deze ontspannende wellness sfeer in huis te halen. Met een bubbelbad geniet je van een rustgevende ervaring. Wil je deze ontspannen ervaring versterken? Lees dan over de mogelijkheden om wellness in je eigen badkamer te halen.

whirlpoolbad

Wat is het verschil tussen een jacuzzi en whirlpool bad?

Er zijn een paar mogelijkheden om het wellness gevoel in jouw eigen badkamer te halen. Zo kan je kiezen voor een whirlpool bad. Of je kiest juist voor een jacuzzi. Maar wat is het verschil? Er zijn een aantal verschillen tussen whirlpools en jacuzzi’s. Zo zijn whirlpools uitsluitend bedoeld voor in huis, terwijl een jacuzzi zowel binnen als buiten kan worden geplaatst. Een ander verschil heeft te maken met het vollopen van de baden. Bij een whirlpool is het de bedoeling dat je het bubbelbad voor ieder gebruik vol laat lopen en nadien leeg laat lopen. Het water in een jacuzzi laat je daarentegen voor een langere tijd staan, mede omdat het water ongeveer 48 uur nodig heeft om op de juiste temperatuur te komen. Een bijkomstigheid hievan is dus ook dat een jacuzzi meer stroom verbruikt, omdat de watertemperatuur altijd op peil wordt gehouden. Tot slot is een jacuzzi vaak aanzienlijk duurder dan een whirlpool.

bubbelbad

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een bubbelbad?

Bij het aanschaffen van een bubbelbad is het goed om met enkele zaken rekening te houden. Bij whirlpools is het goed om te weten dat er heel veel mogelijkheden zijn. Naast de diverse maten is er veel keuze in functionaliteiten en materialen. Onze whirlpools zijn voornamelijk gemaakt van acryl, een hygiënisch en slipvast materiaal dat warm aanvoelt. Ook is het goed om te bedenken welke vorm je graag wilt. Kies bijvoorbeeld voor een chique rechthoekige vorm of ga juist voor een speelse, asymmetrische vorm. Bedenk ook welke functionaliteiten je graag terug wilt zien. Denk hierbij aan type jets, bediening en de mogelijkheid voor verschillende kleuren licht. Je kan het zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Wil je meer weten over het kiezen van het juiste bad? Lees dan onze adviespagina over baden, zodat jij het bad uitkiest dat het beste bij jouw wensen aansluit.

afbeelding-blog-sw-bubbelen-in-badkamer-1
afbeelding-blog-sw-bubbelen-in-badkamer-2

Bekijk alle bubbelbaden

Ben je erover uit dat je jezelf dat heerlijke ontspanningsmoment in de badkamer gunt? Bekijk dan ons ruime assortiment whirlpools en kies jouw favoriet. Hier vind je diverse soorten en maten bubbelbaden. Heb je na het lezen van deze inspiratiepagina nog vragen over whirlpools? Neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

31 oktober 2019 | Categorieën: Badkamer

Bijpassende producten

Duravit Darling New Nekkussen Wit
Duravit Darling New Nekkussen Wit
Adviesprijs 200,00
prijs 180,00
clock Leverbaar
Saqu Style Badplank eiken 80x50cm
Saqu Style Badplank eiken 80x50cm
Adviesprijs 339,00
prijs 163,99
truck Morgen gratis bezorgd
Xenz Badkussen Relax Wit
Xenz Badkussen Relax Wit
Adviesprijs 131,00
prijs 117,90
check-circle Snel leverbaar
Duravit Happy D.2 Nekkussen Wit
Duravit Happy D.2 Nekkussen Wit
Adviesprijs 209,00
prijs 156,89
clock Leverbaar
Looox Wooden Collection bath shelf raw massief eiken
Looox Wooden Collection bath shelf raw massief eiken
Adviesprijs 253,00
prijs 196,15
check-circle Op voorraad