Bronzen kraan: klassiek, maar toch modern

Bronzen kraan: klassiek, maar toch modern

Een bronzen kraan in je badkamer of keuken geeft je ruimte direct een nostalgisch effect. Daarom past in een klassieke keuken- en badkamerstijl heel goed een bronzen kraan. Tegenwoordig kun je kiezen uit verschillende designs, waardoor deze kraan ook heel goed past in andere interieurstijlen. Denk hierbij aan stijlen van modern tot landelijk. Ontdek welke mogelijkheden je hebt met een bronzen kraan en geef deze kraan een mooi bestaan in jouw badkamer of keuken.

Een bronzen kraan is net even iets anders

Normaliter zijn de meeste kranen in de kleur chroom. Wanneer je net even iets speciaals wilt in je keuken of badkamer kun je tegenwoordig kiezen voor een andere kleur, zo ook brons. Met een bronzen kraan in je ruimte ben je een ware trendsetter. Net even een ander kleurtje, waardoor je ruimte een bijzondere finishing touch krijgt. De kleur brons past perfect bij veel verschillende kleurstijlen. Denk aan zwarte elementen in de ruimte of juist hele neutrale lichte kleuren, zoals gebroken wit en grijs. Uiteindelijk ligt het aan de kleur van de ruimte of je kraan uiteindelijk opvalt of niet. Kies voor een contrasterende kleur zoals brons met zwart of grijs en je kraan zal direct opvallen. De combinatie brons met houtkleur zorgt ervoor dat de kraan met de ruimte een mooi geheel wordt.

Van strak tot aan klassiek

Eén van de belangrijkste kenmerken is natuurlijk het design. Voor iedere badkamer is wel een bronzen kleur kraan te vinden, waarbij uiteindelijk het design bepalend is voor de stijl van je ruimte en dus je keuze. Voor de moderne en design badkamer kun je het beste kiezen voor een bronzen kraan met strakke belijningen. Hierdoor past de kraan perfect bij de uitstraling van de ruimte. Heb je een landelijke of klassieke badkamer? Kies dan voor een ronde, dunne vorm in het assortiment bronzen kranen.

Kom bij ons inspiratie opdoen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het plaatsen van een bronzen kraan in je badkamer of keuken en wil je geïnspireerd worden? Bekijk dan ons assortiment bronzen kranen in de webshop. Bij Saniweb worden al je producten gratis thuisbezorgd (bij bestellingen vanaf 50,-) en kun je indien gewenst de producten gratis retourneren.

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op