Keuzehulp: welke badkamerstijl past bij jou?

Keuzehulp: welke badkamerstijl past bij jou?

19 oktober 2018

Keukentegels kunnen een groot verschil maken voor de uitstraling van jouw keuken. Kijk bijvoorbeeld naar de afbeelding hierboven. Hier is gekozen voor een tegel met een natuursteenlook. Door de afwisselende afmetingen geeft dit een speels effect. Bij Saniweb vind je een breed assortiment aan keukentegels. Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden voor jouw keuken? Lees verder en laat je inspireren.

Keukentegels bij Saniweb

Saniweb heeft een breed assortiment aan keukentegels. Van natuurstenen en betonnen tegels voor een robuuste look tot metallic tegels en mozaĆÆektegels voor een bijzonder effect. Deze tegels zijn niet alleen zeer geschikt voor de badkamer, maar kunnen ook perfect worden gebruikt ter decoratie van jouw keuken. Geef een speciale touch aan jouw keuken door een keukenwand te decoreren met jouw favoriete tegel. Tegels zijn niet alleen makkelijk te onderhouden, doordat je vetspetters en andere vlekken eenvoudig met een nat doekje verwijdert, maar ze voegen ook echt iets aan de uitstraling van de keuken toe.

keukentegel natuursteen
keramisch parket

Welke tegel kies jij?

De keuze is reuze en dat kan het lastig maken om de keukentegel te vinden die jij zoekt. Daarom lichten we hier een paar van de populairste keukentegels voor je uit, die aan de laatste keukentrends voldoen.

Metrotegel

Metrotegels hebben vele voordelen. Ze zijn hitte- en waterbestendig en bestand tegen vlekken. Een echte klassieker voor de keuken. De tegel zorgt voor een klassieke look en is bovendien erg eenvoudig in het onderhoud.

Spaanse tegels

Spaanse tegels geven je keuken een geheel eigen sfeer. Spaanse tegels zijn vierkante tegeltjes met een robuuste structuur. Combineer verschillende kleuren met elkaar en betegel je keuken creatief.

Natuursteen tegels

Natuursteen tegels stijgen steeds meer in populariteit. Dat is niet voor niks! De natuurlijke uitstraling past bij vrijwel iedere keukenstijl, of dit nu landelijk of modern is. Natuursteen tegels zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar.

natuursteen vloertegel

Metallic tegels

Voor een bijzondere look kies je voor metallic tegels. Deze keukentegels zijn een variatie op de natuursteen tegels, maar dan met een prachtige glans. De glans zorgt voor een elegante en stoere look in jouw keuken.

Beton tegels

Beton behoort tot een van de populairste trends van dit moment. Door de robuuste en stoere look past deze tegel perfect in een industriƫle keuken. De betontegel zorgt net voor dat beetje extra in jouw keuken.

Bekijk de producten

Ben jij op zoek naar een bepaald type tegel voor jouw keuken? Bekijk het uitgebreide assortiment van Saniweb en kies de keukentegel die bij jouw smaak past. Bovendien bestel je jouw favoriete keukentegels gemakkelijk en snel in de webshop.

19 oktober 2018 | Categorieƫn: Badkamer, Badkamerstijlen