Alles wat je moet weten over douchewc’s

Alles wat je moet weten over douchewc’s

Douchewc’s zorgen voor een extra hygiënische reiniging na een toiletbezoek. Een douche toilet is bovendien luxe en ook nog eens duurzaam. Het is niet voor niks dat deze bijzondere toevoeging aan jouw sanitaire ruimte steeds populairder wordt. Benieuwd geworden naar de douchewc? In deze blog vertellen we je er alles over.

De werking van een douchewc

Hoe werkt een douchwc's precies? Om te beginnen heeft de toiletbril van een douchewc een bidetfunctie. Na jouw toiletbezoek kies je zelf voor welke waterstraal en waterdruk je gaat voor een optimale reiniging, afgestemd op waar jij behoefte aan hebt. Dit doe je middels een afstandsbediening of bedieningspaneel op het toilet. Daarnaast zijn er ook douchewc's die je middels een bijbehorende app kunt bedienen. Na de reiniging zet je de föhn aan, waardoor je onderlichaam wordt drooggemaakt met warme lucht. Daardoor zorgt de douchewc niet alleen voor een goede reiniging, maar ook voor extra comfort.

De voordelen van een douchewc

  • Extra hygiëne: zoals we hiervoor al hebben aangegeven, zorgt een douche toilet voor extra hygiëne. Je hoeft je handen niet te gebruiken en dankzij de waterreiniging van je onderlichaam word je op een aangename manier extra schoon.
  • Vriendelijk voor milieu en portemonnee: omdat je gebruik maakt van waterreiniging, bespaar je ook op toiletpapier. Niet alleen vriendelijk voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Vele douchewc’s zijn extra duurzaam omdat ze zijn voorzien van een energiespaarfunctie.
  • Luxe en stijlvolle toevoeging: met een douche toilet zorg je niet alleen voor extra hygiëne en comfort, maar ook voor een stijlvolle toevoeging aan jouw sanitaire ruimte. Douchewc’s beschikken namelijk over een strak en modern design, uitermate geschikt voor een luxe badkamer of een design toiletruimte.
  • Innovatief: Sommige douche toiletten zijn bovendien ook nog eens voorzien van handige technologische functies. Denk bijvoorbeeld aan dat de spoel- en droogfunctie naar wens zijn in te stellen en dat je ook gebruikersprofielen en standen kunt opslaan. Daardoor heb jij met een simpele druk op de knop direct de spoel- en droogbeurt die jij het fijnste vindt.
+
Duravit SensoWash Starck F Plus Douche wc Wit

Douche toilet van diverse merken

Inmiddels verkopen we bij Saniweb meerdere merken douchewc’s. Ieder exemplaar heeft zijn eigen unieke uitstraling en technologische voordelen. Een voorbeeld van een ideale douchewc is de Duravit Sensowash Starck F douchewc. Naast bovengenoemde voordelen beschikt dit douche toilet over nog een aantal functies die jouw toiletbezoek extra aangenaam maken. Zo is dit toilet voorzien van zitverwarming, een zelfreinigende douche-arm en een naar wens in te stellen watertemperatuur en straalsterkte. Tevens is de positie van de douche-arm geheel naar jouw wens in te stellen en is dit douche toilet voorzien van een lady douche. De lady douche is een extra verfijnde spoelbeurt speciaal voor vrouwen. De zitting van dit toilet is contactloos omhoog- en omlaag te doen. Dit is niet de enige douchewc die wij van Duravit hebben. Bekijk alle douchewc's van Duravit voor een compleet overzicht. Ook de douchewc van Geberit is een goede optie. Met dit toilet geniet jij van een extra schone wc, mede dankzij de vuilafstotende laag en het ontbreken van een spoelrand.

+
Geberit AquaClean Tuma Classic Set Alpien wit
+
Duravit SensoWash Starck F Plus Douche wc Wit

Douchewc kopen?

Ben jij geïnteresseerd in een hygiënische en stijlvolle douchewc voor jouw luxe badkamer of toilet? Wil je graag nog wat meer verdiepende informatie? Bekijk dan eens onze adviespagina over douchewc's? Of bekijk al onze douchwc's op Saniweb. Bij Saniweb koop je snel en eenvoudig online jouw douche toilet. Je laat het product bovendien gratis thuis bezorgen op een moment dat jou uitkomt.

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op