Tot €100 cashback op Hansgrohe regendouches

Wil jij je doucheplezier vergroten? Kies dan voor een complete regendouche van Hansgrohe. Maak voordelig kennis met deze ultieme douche ervaring dankzij een flinke cashback korting op regendouches. Plaats tussen 15 juli en 30 november 2019 je bestelling, upload je factuur via dit formulier en zij doen de rest.

Hoe werkt deze Hansgrohe cashback actie?

Vul na aankoop van een van de actieproducten je gegevens in via onderstaand formulier. Zodra wij het formulier met een kopie van de rekening ontvangen en gecontroleerd hebben, storten wij binnen 14 werkdagen het geld op je rekening.

De meest verfrissende cashback actie ooit

De eenvoudigste en meest complete manier om doucheplezier te beleven, is met een showerpipe van Hansgrohe. Zo'n combinatie, van hoofd- en handdouche met thermostaat, doucheslang, glijstang en houder biedt voor ieder douchemoment de juiste douche en is relatief gemakkelijk op bestaande aansluitingen te monteren. Een product waar bijna iedereen wel doucheplezier aan kan beleven! Dus bekijk het aanbod, bestel en upload de factuur uiterlijk 30 november 2019 bij Hansgrohe.

9 producten
9 producten

Algemene voorwaarden

  • Deze cashback is alleen geldig op 9 geselecteerde producten van Hansgrohe.
  • De Hansgrohe regendouche dient in Nederland te zijn aangeschaft tussen 15 juli en 30 november 2019.
  • Iedere aanvraag dient tevens ten laatste 30 november 2019 via dit formulier te worden ingestuurd.
  • Maximaal 1 aanvraag per IBAN/huishouden. Dit dient van een Nederlands rekeningnummer te zijn.
  • Deze actie is niet te combineren met andere lopende acties of kortingen van Hansgrohe en geld uitsluitend voor particulieren.
  • Terugbetaling in cash is niet mogelijk. Na controle van alle gegevens door Hansgrohe ontvang je na 14 werkdagen het geld op je rekening.
  • Elke aanvraag die niet compleet of niet geldig is, wordt niet gehonoreerd.