€100 Cashback op Hansgrohe Raindance

Toe aan een nieuwe regendouche? Na aankoop van één van deze vijf showerpipes stort Hansgrohe 100 euro terug op je rekening. Upload tussen 1 april en 31 december 2018 je factuur via dit formulier en zij doen de rest. Tijd voor een vreugdedansje onder de douche!

Hoe werkt deze Hansgrohe cashback actie?

Vul na aankoop van een Raindance showerpipe je gegevens in via dit formulier. Zodra Hansgrohe het formulier met een kopie van de rekening ontvangt en gecontroleerd heeft, storten zij binnen 14 werkdagen de 100 euro cashback op je rekening.

Een Raindance select showerpipe kiezen

Deze actie loopt 8 maanden. Val jij voor de ronde vormen van de Raindance Select S 24, de hoekige vormen van de Raindance Select E 300 of zie jij jezelf al zingen onder de brede hoofddouche van de Raindance Select E360? Je hebt voldoende tijd om een showerpipe te kiezen, zolang de factuur namelijk maar uiterlijk 31 december 2018 bij Hansgrohe binnen is.

6 producten
6 producten

Algemene voorwaarden

  • Deze cashback is alleen geldig op 5 geselecteerde Hansgrohe Raindance showerpipes.
  • De Hansgrohe Raindance showerpipe dient in Nederland te zijn aangeschaft tussen 1 april 2018 en 31 december 2018.
  • Iedere aanvraag dient tevens ten laatste 31 augustus via www.hansgrohe.nl/casback te worden ingestuurd.
  • Maximaal 1 aanvraag per IBAN/huishouden. Dit dient van een Nederlands rekeningnummer te zijn.
  • Deze actie is niet te combineren met andere lopende acties of kortingen van Hansgrohe en geld uitsluitend voor particulieren.
  • Terugbetaling in cash is niet mogelijk. Na controle van alle gegevens door Hansgrohe ontvang je na 14 werkdagen het geld op je rekening.
  • Elke aanvraag die niet compleet of niet geldig is, wordt niet gehonoreerd.