Doucheput

Een goede doucheput is essentieel in iedere badkamer. Een doucheput zorgt ervoor dat het water wegstroomt en voorkomt dat het riool verstopt raakt door haren op te vangen. Ben je opzoek naar een doucheput of wil je het doucheputje in jouw badkamer vervangen? Saniweb biedt een breed assortiment aan in verschillende kleuren, vormen en formaten, zodat je altijd vindt wat je zoekt.

Advies: Douchegoten en -putten

1 product
  • Van Den Berg verstelbare afvoerput 20x20cm RVS

    0 reviews
    Adviesprijs 131,- 97,62 Incl. BTW 25% Korting
    Snel leverbaar
1 product

De juiste doucheput in jouw badkamer

Wanneer je een doucheputje wilt kopen of vervangen, is het belangrijk om na te denken over onder andere de vorm en het formaat. Saniweb biedt doucheputjes aan in verschillende vormen en formaten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ronde doucheput, vierkant of een zelfs driehoekige doucheput. Let bij het kiezen van de vorm op waar je het doucheputje wilt plaatsen en de uitstraling van jouw badkamer. Een driehoekig doucheputje is bijvoorbeeld perfect voor in de hoek van de douche en een vierkante doucheputje is geschikt in strakke, moderne badkamers. Een veel voorkomend formaat is een doucheputje van 15x15cm. Ga je liever voor een wat groter doucheputje? Dan is deze doucheput van Van Den Berg wellicht wat voor jou. Ook is het belangrijk om te letten waarvoor u uw doucheputje precies nodig heeft. Wil je het doucheputje aansluiten op het bad? Dan is het belangrijk om een doucheputje te kopen met deze aansluiting. Om een stinkende doucheput of haren in het doucheputje te voorkomen, maak dan gebruik van een zeefje voor het doucheputje. Met doucheput zeef blijft het doucheputje langer schoon en haarvrij.

Voor welke doucheput ga jij?

Naast de vorm en het formaat is het ook belangrijk om te letten op het materiaal van het doucheputje. Het assortiment van Saniweb biedt ruime keuze aan doucheputjes in verschillende materialen. De deksels van de doucheput bij Saniweb zijn gemaakt van rvs, chroom of aluminium. De materialen zorgen ervoor dat de doucheputjes lang meegaan en makkelijk zijn schoon te maken. Ben je op zoek naar een luxere uitstraling? Overweeg dan eens een douchegoot. Ben je nog niet helemaal uit over welke doucheput het beste in jouw badkamer past? Lees dan ons advies over doucheputten en douchegoten of kijk op onze webshop. In het uitgebreide assortiment vind je altijd wat je zoekt, profiteer je van de beste prijs en geniet je van een snelle levering.