Dorpel

Een dorpel is ideaal wanneer je je strakke badkamervloer wilt behouden én toch het water in de douche wilt houden. Met een dorpel zorg je er namelijk voor dat het water de badkamer niet kan inlopen, waardoor jij na het douchen de vloer niet hoeft te dweilen. Geïnteresseerd? Bekijk de producten in onze webshop.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat is een dorpel voor de douche?

Een dorpel voor de douche dient als waterdrempel. Het zorgt ervoor dat het water vanuit de douche niet de badkamer inloopt. Steeds meer mensen willen graag een douche zonder traditionele douchebak, waar de tegels van de badkamer doorlopen in de douche. Hierdoor krijg je een strakke vloer met een moderne uitstraling. Met een dorpel zorg je ervoor dat de vloer droog blijft en toch mooi afgewerkt is.

In de vorm van de douche

Dorpels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen:

  • Rechthoekig
  • Rond
  • Vijfhoekig
  • Kwartrond

Door deze verschillende vormen vind je altijd een dorpel die past bij de vorm van jouw douche. Bovendien zijn ze beschikbaar in verschillende afmetingen én kun je ze altijd op maat maken. Je kunt de dorpels op de vloer monteren of verzonken in de vloer.

Passend bij de stijl van jouw badkamer

Wanneer je een strakke badkamervloer hebt, wil je graag dat de dorpel hier goed bij past, zodat de badkamer zijn mooi uitstraling behoudt. Dorpels zijn er in verschillende kleuren zoals wit, bruin, grijs en zwart. Zo kun je een dorpel uitzoeken die perfect past bij de kleur van de tegels. Doordat ze gemaakt zijn van polymeer met gemengde mineralen, zijn ze bovendien onderhoudsvriendelijk en hebben ze de uitstraling van natuursteen.

Bekijk de producten

Wil jij graag je strakke badkamervloer behouden én toch een droge vloer houden? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment dorpels en bestel jouw ideale vorm in onze webshop. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.