Saniweb en het corona virus

De gezondheid van onze klanten en medewerkers is voor ons het allerbelangrijkst. Daarom houden wij alle ontwikkelingen rondom het coronavirus scherp in de gaten en volgen wij ieder nieuw advies vanuit het RIVM op.

Bestel veilig vanuit huis

Dit betekent dat jij veilig vanuit huis al je sanitair bij Saniweb kunt bestellen. Van douches en badkamermeubels tot tegels en kranen: in ons ruime assortiment vind je alles voor je badkamer. En het fijne is dat je je huis niet uit hoeft!

Afhaalbalie gesloten

Om het aantal ontmoetingsmomenten te beperken, hebben wij onze afhaalbalie in Waalwijk gesloten. Je kunt je bestelling dus niet meer afhalen. Gelukkig is het voor ons nog wel mogelijk om je bestelling snel en veilig thuis te laten bezorgen. 

Snelle levering

Gelukkig is het voor ons nog steeds mogelijk om je bestelling snel thuis te laten bezorgen. Dit is een service die we standaard gratis aanbieden bij bestellingen vanaf €50,-. Onze chauffeurs rijden het hele land door. Wij zorgen ervoor dat dit veilig kan door een aantal maatregelen:

  • Onze chauffeurs gaan alleen de weg op wanneer zij helemaal gezond zijn. Als zij last hebben van klachten die bij het virus horen (zoals hoesten, koorts, niezen en keelklachten), blijven zij thuis.
  • Onze chauffeurs houden bij levering 1,5 meter afstand, wil jij hier ook op letten?
  • Wil je je bestelling vóór levering betalen? In dat geval wordt het fysieke contact beperkt, veilig voor jou én onze chauffeurs.

Hulp nodig? Wij staan telefonisch en via de chat voor je klaar!

Vind je het lastig om sanitair vanaf een beeldscherm te bestellen? Dat begrijpen wij volledig. Daarom kun je altijd contact met ons opnemen via de telefoon, chat, whatsapp of e-mail, geheel vrijblijvend uiteraard. Wij hebben zelfs onze openingstijden verruimd zodat wij je in deze tijd nóg beter van dienst kunnen zijn. Dus neem gerust contact met ons op!