Color your toilet: ontvang een gratis accessoireset in een trendkleur

Wil jij een toilet dat voldoet aan de laatste trends en houd jij van kleur? Profiteer dan van deze speciale actie en ontvang een gratis accessoireset bij aankoop van een Rapid SLX inbouwreservoir en bedieningspaneel in een unieke trendkleur naar keuze, zoals het luxe Cool Sunrise of het stoere Hard Graphite. De accessoireset bestaat uit een wc rolhouder, toiletborstelset en praktisch handdoekhaakje.

Hoe werkt deze actie?
Kies hieronder een Rapid SLX inbouwreservoir en een bijpassende Grohe Skate Cosmopolitan bedieningsplaat in de kleur die jij mooi vindt. Bestel deze twee producten bij Saniweb en upload vervolgens je factuur voor 15 juni 2020 op de website van Grohe. Grohe zorgt er vervolgens voor dat jij de accessoireset in dezelfde kleur als het bedieningspaneel gratis thuisbezorgd krijgt!

6 producten
6 producten

Waarom kiezen voor een Grohe Rapid SLX inbouwreservoir?

Het unieke aan de Grohe Rapid SLX inbouwreservoir is dat deze voorzien is van een unieke flowmanager. Dit betekent dat je op elk moment de waterdoorstroom van de toiletspoeling kan aanpassen. Ideaal wanneer je een randloos toilet wilt, maar wilt voorkomen dat er water over de rand heen spettert. Bovendien kun je het inbouwreservoir ook combineren met een moderne douchewc dankzij de geïntegreerde 230 V aansluiting.

Het unieke aan de Grohe Skate Cosmopolitan bedieningsplaat

De Grohe Skate Cosmopolitan bedieningsplaten hebben een erg aantrekkelijk design dankzij de trendkleuren. Je hebt hierbij keuze uit Supersteel, geborsteld Cool Sunrise (goud), geborsteld Warm Sunset (rosé), geborsteld Hard Graphite (zwart/grijs) en het tijdloze glanzend chroom. Bovendien zijn de bedieningsplaten tot 30% kleiner en 50% dunner dan andere bedieningspanelen, wat resulteert in een strakker design. Wil je de trendkleur helemaal doorvoeren in de badkamer? Dan kun je het bedieningspaneel ook combineren met Grohe kranen in dezelfde kleur.

Algemene voorwaarden

  • Deze actie is alleen van toepassing bij aanschaf van een Rapid SLX inbouwreservoir (artikelnummers 39596000, 39597000, 39598000) en een GROHE bedieningsplaat (Skate Cosmopolitan S in chroom, SuperSteel, geborsteld Cool Sunrise, geborsteld Warm Sunset en geborsteld Hard Graphite).
  • De bedieningsplaat en het inbouwreservoir dienen in Nederland te zijn aangeschaft tussen 15 februari 2020 en 15 mei 2020.
  • Uploaden van je factuur kan tot 15 juni 2020.
  • De actie is alleen geldig voor consumenten.
  • Na controle van alle gegevens ontvang je een accessoireset gratis (bestaand uit een Essentials wc rolhouder, Essentials toiletborstelset en een Essentials haakje, beschikbaar in de kleuren chroom, SuperSteel, geborsteld Cool Sunrise, geborsteld Warm Sunset en geborsteld Hard Graphite).
  • Elke aanvraag die niet compleet of niet geldig is, wordt niet gehonoreerd.