Badkamer Urban District

BADKAMERURBANDISTRICT

Deze badkamer kenmerkt zich door het industriële design: stoer en natuurlijk. Het hardstenen wastafelblad en de houten meubels zijn hier een goed voorbeeld van. Daarnaast trekken de zwarte details, die onder andere terug komen in de wastafelkranen en accessoires, direct de aandacht. Ook mag de industriële douchewand met het zwarte frame niet in deze industriële badkamer ontbreken. En aan opbergruimte geen gebrek: de zijkast biedt genoeg plek voor al je badkamerartikelen!

12,- Incl. BTW

Binnen 1-2 weken gratis bezorgd

Is dit de badkamer die je zoekt? Wij zorgen dat het in jouw ruimte past!

De kans is groot dat deze badkamer nog niet aansluit bij jouw ruimte. Wij zijn opgeleid in het ontwerpen van badkamers en weten alles van de producten die we aanbieden. Daardoor kunnen wij de ideale indeling voor je ontwerpen en een persoonlijke offerte opstellen. Hierdoor weet je precies wat je allemaal nodig hebt. Voor dit advies hoef je niet eens naar de winkel! Dit kan gewoon online en op een moment dat het jou uitkomt.

Plan een online adviesgesprek

Deze badkamer bestaat uit:

Is dit de badkamer die je zoekt? Of wil je graag nog iets veranderen? Pas het hier aan en bestel de complete badkamer direct online.

  • Achteraf betalen mogelijk
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • 3 Jaar garantie op je product
  • tot 22:00u bereikbaar voor advies op 0416 - 675 462
  • Klanten geven Saniweb een /10

12,- Incl. BTW