Vrijstaand bad

Een vrijstaand bad straalt één en al luxe uit. In de koude wintermaanden of na een drukke dag kan zo'n heerlijk warm bad je alle ontspanning bieden die je nodig hebt. Om dit moment voor jezelf extra bijzonder te maken heeft Saniweb een uitgebreid assortiment met vrijstaande baden in verschillende modellen.

Tip: Advies over baden

164 producten
164 producten

Het voordeel van een vast of vrijstaand bad

Vrijwel iedere woning beschikt over een douche, terwijl maar weinig mensen een bad hebben staan. Toch kan een bad vele voordelen bieden. Zo is het handig wanneer je kleine kinderen wilt wassen, maar kom je hierin zelf ook volledig tot rust. En wanneer je een lange tijd in bad zit, kost dit je minder water dan een uitgebreide douche omdat het water niet continu wegstroomt.

De luxe uitstraling van een vrijstaand bad

Wanneer we ons een luxe badkamer voorstellen, denken veel mensen waarschijnlijk aan een vrijstaand bad middenin een grote ruimte. Maar wat veel mensen niet weten, is dat deze mogelijkheid veel dichterbij is dan vaak wordt gedacht. Een vrijstaand bad hoeft namelijk niet altijd zoveel ruimte in te nemen. Zo staat een vrijstaand bad met ronde vormen ook in een hoek nog chic en stijlvol door het speciale ontwerp.