Duobad

Een duobad is een bad waarvan je met twee personen tegelijkertijd gebruik kan maken. Je kunt dus heerlijk samen ontspannen en relaxen in een duobad. Dit betekent ook dat je niet meer naar een wellness centrum hoeft: je eigen huis is namelijk voorzien van mooi duobad waarin je samen kunt genieten. Dit is helemaal het geval wanneer je kiest voor een bad dat is voorzien van een wellness systeem. Zie jij jezelf al lekker bubbelen met je partner na een lange werkdag?

Wat kenmerkt een duobad?

Een duobad biedt plek voor meerdere personen. Daarom wordt de afvoer vrijwel altijd in het midden geplaatst zodat de zijkanten vrij zijn om heerlijk ontspannen tegenover elkaar te zitten. Daarnaast zijn er ook baden verkrijgbaar waar je gezellig naast elkaar kan zitten of liggen. Deze zijn vaak extra breed of hebben een trapezevormig design waarbij het ene uiteinde breder is dan het andere uiteinde.

Verschillende vormen duobaden

Wanneer je een duobad wilt aanschaffen, kun je kiezen uit verschillende vormen:

  • Rechthoekig. Een rechthoekig bad past in verschillende ruimtes, zelfs in kleinere ruimtes. Dit is dan ook de reden dat deze vorm het meest populair is.
  • Rond. Een rond bad heeft dezelfde luxe uitstraling als een jacuzzi. Hiervan kun je zelfs met meer dan twee personen gebruik maken. Deze vorm neemt echter wel veel ruimte in beslag.
  • Ovaal. Een ovaal bad ziet er niet alleen mooi uit, maar ligt ook erg comfortabel. De hoeken zijn namelijk overal afgerond.

Verschillende soorten duobaden bij Saniweb

Inbouw of vrijstaand, rechthoekig of rond, van acryl of quaryl: duobaden zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Je hebt keuze uit allerlei merken, materialen, vormen, afmetingen en kleuren. In onze webshop vind je al onze duobaden. Bekijk deze op je gemak en gebruik onze handige filters zodat je snel en gemakkelijk het passende bad vindt voor jouw badkamer.