Scheer- en cosmeticaspiegel

Een kleine scheerspiegel is een praktische toevoeging aan de badkamer die weinig ruimte in beslag neemt, maar voor veel gemak zorgt. Met een kleine spiegel die vergroot en eventueel voorzien is van licht wordt de persoonlijke verzorging gemakkelijker. De modellen scheerspiegels van Saniweb zijn er in allerlei varianten voor iedere gebruiker.

Het gemak van een scheerspiegel

Een scheerspiegel is niet alleen ideaal voor het scheren van een baard, maar komt ook op vele andere momenten goed van pas. Tijdens bijvoorbeeld het epileren van je wenkbrauwen is een beter zicht op kleine ongewenste haartjes ideaal. Maar denk ook eens aan het inbrengen van lenzen of het aanbrengen van make-up. Kortom, een scheerspiegel is ideaal voor het hele gezin. Eenmaal opgehangen weet je niet meer hoe je het ooit zonder deed.

De mogelijkheden van een scheerspiegel

Een scheerspiegel zorgt op vele momenten voor net wat meer zicht dan een gewone wastafelspiegel. Dit heeft verschillende redenen. Allereerst heeft een scheerspiegel een vergrotende werking, waardoor onder andere kleine haartjes beter zichtbaar zijn. Maar hiernaast is een scheerspiegel ook gemakkelijk in de juiste stand te plaatsen. Omdat je de spiegel alle kanten op draait, vind je altijd de juiste hoek voor optimaal zicht. En alsof dit nog niet genoeg is, zijn er ook scheerspiegels die voorzien zijn van verlichting. Hierdoor is ook in badkamers zonder daglicht of 's avonds laat nog ieder detail zichtbaar. Zo weet je zeker dat je altijd perfect verzorgd de deur uitloopt.