Scheer- en cosmeticaspiegel

Een kleine scheerspiegel en make-up spiegel zijn een praktische toevoeging aan de badkamer die weinig ruimte in beslag neemt, maar voor veel gemak zorgt. Met een kleine spiegel die vergroot en eventueel voorzien is van licht wordt de persoonlijke verzorging gemakkelijker. De modellen scheerspiegels en make-up spiegels van Saniweb zijn er in allerlei varianten voor iedere gebruiker. Bekijk de producten hier!
65 producten
Pagina
65 producten
Pagina

Het gemak van een scheerspiegel en make-up spiegel

Een scheerspiegel en make-up spiegel zijn niet alleen ideaal voor het scheren van een baard of het aanbrengen van make-up, maar komen ook op vele andere momenten goed van pas. Tijdens bijvoorbeeld het epileren van je wenkbrauwen is een beter zicht op kleine ongewenste haartjes ideaal. Maar denk ook eens aan het inbrengen van lenzen. Kortom, een scheerspiegel en make-up spiegel zijn ideaal voor het hele gezin. Eenmaal opgehangen weet je niet meer hoe je het ooit zonder deed.

De mogelijkheden van scheerspiegel en make-up spiegels

Een scheerspiegel en make-up spiegel zorgen op vele momenten voor net wat meer zicht dan een gewone wastafelspiegel. Dit heeft verschillende redenen. Allereerst heeft een scheerspiegel of make-up spiegel een vergrotende werking waardoor onder andere kleine haartjes beter zichtbaar zijn. Maar daarnaast zijn deze spiegels ook gemakkelijk in de juiste stand te plaatsen. Omdat je de spiegel alle kanten op kan draaien, vind je altijd de juiste hoek voor optimaal zicht. En alsof dit nog niet genoeg is, zijn er ook scheerspiegels en make-up spiegels die voorzien zijn van verlichting. Hierdoor is ook in badkamers zonder daglicht of 's avonds laat nog ieder detail zichtbaar. Zo weet je zeker dat je altijd perfect verzorgd de deur uitloopt.

Bekijk de producten

Ben je enthousiast geworden en wil je ook graag een instelbare en vergrotende scheer- en make-up spiegel? Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.