Hulpmiddelen

Wanneer het voor jou niet zo vanzelfsprekend is om even lekker onder de douche te staan, is een douchestoel of douchekruk ideaal. Deze hulpmiddelen bieden je stabiliteit, waardoor je minder snel valt of uitglijdt. Naast een douchestoel of douchekruk kunnen andere hulpmiddelen ook enorme ondersteuning bieden bij bepaalde activiteiten in de badkamer. Met deze hulpmiddelen kun je zo lang mogelijk zelfstandig te werk gaan in de badkamer. Bekijk in ons brede assortiment de verschillende hulpmiddelen.

5 producten
 • Emco System 2 wandklapzitje zonder rugleuning Chroom-Zwart

  0 reviews
  Adviesprijs 576,- 425,06 Incl. BTW 26% Korting
  Leverbaar
 • Emco System 2 klapzitje met leuning Chroom-Zwart

  0 reviews
  Adviesprijs 942,- 694,83 Incl. BTW 26% Korting
  Leverbaar
 • Handicare Ergogrip Wandhouder Handdouche Antraciet

  0 reviews
  Adviesprijs 53,- 51,20 Incl. BTW 3% Korting
  Leverbaar
 • Handicare zachte closetzitting antraciet

  1 reviews
  Adviesprijs 342,- 335,76 Incl. BTW 2% Korting
  Leverbaar
 • Handicare zachte armlegger met lijmset per stuk

  0 reviews
  Adviesprijs 54,- 52,39 Incl. BTW 3% Korting
  Leverbaar
5 producten

Welk douchestoel of douchekruk is voor jou geschikt?

Voor de meeste mensen is staand douchen de normaalste gang van zaken, terwijl anderen mensen hier misschien niet toe in staat zijn. Wanneer je slecht ter been bent, voel je je namelijk niet altijd even veilig wanneer je lang op een natte, gladde ondergrond moet staan. Een douchekrukje kan de uitkomst bieden. Deze zijn licht van gewicht waardoor je het eenvoudig kan verplaatsen. Ook zijn douchekrukjes in hoogte verstelbaar zodat je er comfortabel op kan plaatsnemen. Wil je comfortabeler douchen of heb je meer ondersteuning nodig? Kies dan voor een douchestoel. De rugleuning en armsteunen bieden extra ondersteuning waardoor je meer stabiliteit onder de douche hebt. Zowel douchestoelen als douchekrukjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en uitvoeringen.

Maak je badkamer nog veiliger en comfortabeler met deze hulpmiddelen

Naast een douchestoel en douchekruk heeft Saniweb nog meer hulpmiddelen voor in de badkamer. Zo kun je kiezen voor wandbeugels wanneer je meer houvast wilt op bepaalde plekken, een toiletverhoger waarmee je gemakkelijker naar het toilet kan gaan, een badgreep voor meer ondersteuning om in en uit het bad te gaan of anti-slipmatten die ervoor zorgen dat je niet snel uitglijdt. Deze accessoires zijn ieder weer verkrijgbaar in verschillende soorten en uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor het product waarmee jij je veiliger voelt tijdens de routine handelingen in je badkamer.