Dressboys

Dressboys zijn de ideale manier om je kleren snel op te hangen in je slaapkamer of badkamer. En door een dressboy in je kamer te zetten, heb je minder last van kleren die ergens blijven liggen. Wil jij een dressboy in je kamer? Bekijk dan hier ons assortiment.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Dressboys: weg met rondslingerende kleren

Wil jij af van de rondslingerende kleren in je kamer? Dan zijn dressboys de ideale oplossing. Het zorgt ervoor dat je snel je kleren kunt ophangen, zonder dat je ze netjes in de kast hoeft op te bergen. Dit is fijn als je je kleren nog een keer aan wilt trekken of geen zin hebt om ze meteen op te ruimen. Ook in de badkamer kan een dressboy ideaal zijn. Dit voorkomt dat je je kleren op een hoopje moet neerleggen en er kreukels in komen. Een dressboy is bovendien een smal meubelstuk waardoor het weinig plek inneemt.

Luxe of luxer?

Dressboys zorgen al voor een bepaalde mate van luxe. Maar er zijn verschillen tussen de dressboys waardoor sommige dressboys nog net iets luxer aanvoelen. Zo heb je dressboys waarbij je enkel kleren kunt ophangen, maar ook varianten met een plateau waarop je bijvoorbeeld horloges en sieraden op kunt neerleggen.

Voor mannen én vrouwen

Alhoewel het woord dressboys impliceert dat dit ophangsysteem enkel voor mannen is bedoeld, is dat zeker niet het geval. Een dressboy is ook ideaal voor een vrouw. Als je ‘s ochtends altijd vroeg moet opstaan om naar je werk te gaan, dan is het heel fijn als je de avond van te voren je kleren aan de dressboy kunt hangen. Zo blijven je kleren kreukvrij en heb je de volgende dag geen keuzestress over welke kleren je aan wil trekken.

Bekijk de producten

Wil jij graag jouw kleren netjes kunnen ophangen in de kamer? Bekijk dan de dressboys in onze webshop. Onze producten worden gratis bij je thuisbezorgd door onze eigen chauffeurs, op een door jou gekozen tijdstip. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.