Badmatten

Badmatten hebben veel voordelen; ze zorgen ervoor dat je niet snel uitglijdt, voorkomen koude voeten en zorgen voor stijl en uitstraling van je badkamer. Kortom: elke badkamer heeft een badmat nodig. De badmatten van Saniweb zijn niet alleen praktisch en stijlvol, ze zijn ook nog eens van de beste kwaliteit.

250 producten
250 producten

Badmatten maken jouw badkamer veilig

In jouw badkamer kom jij volledig tot rust in een lekker warm bad, maar voor je kinderen is het misschien wel een speelparadijs in het water. Daarom is het niet gek dat ze dat speelgebied soms uitbreiden naar de rest van de badkamer. Hierdoor komt er automatisch veel water op de, in veel gevallen, gladde vloer waardoor de kans op uitglijden groot is. Dit probleem los je gemakkelijk op met een badmat. Ook voor senioren kan een badmat een uitkomst zijn. Veel badmatten zijn voorzien van zuignappen of een antislipsysteem zodat ze niet weg kunnen schuiven. Veiligheid boven alles, toch?

Badmat geeft stijl

Natuurlijk maak jij van jouw badkamer het liefst een stijlvolle ruimte. Die stijl zie je ten eerste terug in je badkamermeubels, maar komt ook terug in de accessoires. Bijvoorbeeld in je handdoeken, in de kleuren van de decoraties en in de badmat. Dit kan net de finishing touch geven waar jij naar op zoek bent. Daarnaast kan de badmat ook juist rust creëren als je een badkamer met veel verschillende kleuren hebt. Kies dan voor een neutrale kleur, waardoor het geheel niet te druk oogt.