Handdoeken

Handdoeken komen altijd van pas in het toilet of de badkamer. Of het nu is om je af te drogen na een douche of bad of een klein handdoekje voor naast het fonteintje, in de badkamer of het toilet heb je altijd een handdoek nodig. Saniweb heeft een uitgebreid assortiment met handdoeken in verschillende formaten en kleuren. Bekijk het aanbod hier of lees onderaan de pagina meer over de handdoeken van Saniweb. Ben je op zoek naar ander badtextiel? Bekijk hier dan alle badtextiel.

1 product
  • Van Heck Titanic Handdoekenset Wit

    0 reviews
    Adviesprijs 184,- 137,28 Incl. BTW 25% Korting
    Op voorraad
1 product

In alle soorten en maten

Het assortiment handdoeken van Saniweb bestaat uit een groot aantal handdoeken in verschillende soorten en maten. Na een hete douche of een warm bad bestaat er geen fijner gevoel dan jezelf in een grote handdoek te wikkelen. Daarnaast zijn er ook kleinere formaten beschikbaar, die bijvoorbeeld handig zijn om uit te lenen aan gasten of mee te nemen op vakantie. Zo is er voor iedere gelegenheid een geschikte handdoek te vinden in de webshop.

Welk design kies jij?

Een handdoek koop je niet alleen op basis van het formaat dat je nodig hebt. Je wilt daarnaast natuurlijk ook een ontwerp dat leuk bij de rest van de inrichting van de badkamer past. Bij Saniweb heb je de keuze uit verschillende kleuren en patronen. De effen kleuren zijn rustiger qua uitstraling dan de handdoeken met een printje. Daarnaast is het ook erg leuk om verschillende handdoeken met elkaar te combineren, wat voor een speels effect zorgt als je deze op een stapel in de badkamer legt. Ook zorgt een verschillend printje ervoor dat je de verschillende handdoeken gemakkelijk uit elkaar houdt, zodat je weet welke handdoek van wie is.

Bekijk de producten in onze webshop

Ben jij op zoek naar nieuwe handdoeken voor jouw toilet of badkamer? Je vindt het uitgebreide assortiment in de webshop van Saniweb. Hier krijg je een duidelijk overzicht van alle maten en kleuren. Heb je iets gevonden?Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.