Gastendoeken

Een gastendoek is een klein handdoekje dat vaak eenmalig wordt gebruikt door gasten. Ook voor alleen het wassen van je gezicht of de handen heeft een gastendoek het perfecte formaat. Saniweb heeft verschillende uitvoeringen in het assortiment. Bekijk de diverse prints hier en kies voor een gastendoek naar jouw smaak. Ben je op zoek naar ander badtextiel? Bekijk hier dan alle badtextiel.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gastendoek: klein en handig

Het verschil tussen een normale handdoek en een gastendoek is het formaat. Een gastendoek is kleiner en wordt vaak gebruikt om uit te lenen aan gasten. Dankzij het kleine formaat neemt de handdoek niet veel ruimte in beslag en is precies groot genoeg om snel het gezicht of de handen mee af te drogen. Zo voorkom je dat de hele badkamer vol hangt met diverse handdoeken. Gastenhanddoeken stapel je gemakkelijk op en zijn door het kleine formaat ook gemakkelijk op te bergen in een lade of kast. Ook op een handdoekrek neemt een gastendoek niet veel ruimte in beslag waardoor je er meerdere naast elkaar kunt ophangen. Een klein en handig formaat dus!

Kies de perfecte print

De gastendoeken in de webshop van Saniweb zijn verkrijgbaar met verschillende prints. Wil je graag wat extra’s toevoegen aan jouw badkamer? Kies dan voor een gastendoek met een leuk printje voor wat extra levendigheid. Houd je meer van een rustig design? Kies dan voor een van de effen kleuren. Beide uitvoeringen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat je altijd kiest voor een kleur en design die aan jouw wensen voldoet.

Bekijk de producten

Ben je benieuwd naar de gastendoeken van Saniweb? Bekijk de producten dan in de webshop. Hier krijg je een duidelijk overzicht van de verschillende mogelijkheden en zoek je met behulp van de filters gemakkelijk naar een specifiek product. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.